Maaseudun tulevaisuus ystävää etsimässä kiimainen rouva


maaseudun tulevaisuus ystävää etsimässä kiimainen rouva

Mutta tottahan se on että mitä enemmän on ns. Jos pitää olla nätti, laiha, koulutettu, lapseton, hyvin omillaan toimeentuleva, fiksu ja filmaattinen, ja vielä lisäksi haluta asua maatilalla, niin aika vähän voi olla ehdokkaita. Ja sitten siihen päälle vielä semmoinen pikkujuttu kuin kohtaako kemiat ja semmoinenkin kuin rakkaus Mutta ei se puolison löytyminen varmaan ole muillekaan sen helpompaa. Saksassa maanviljelijän ammatti oli kolmanneksi arvostetuin! Opettele sietämään yhdyssanavirheitä niin pääset ongelmastasi kertaheitolla.

Itse olen aina viihtynyt paremmin maalla kuin kaupungissa, ja sinne haaveilen muuttavanikin jos hyvä mahdollisuus joskus tulee Minusta tuntuu että etsit kumppania ihan vääristä paikoista. Nettitreffit ovat e emmän epätoivoisille, itse olen löytänyt parhaat kontaktit netistä keskustelupalstoilta. Maatila on yritys jonka täytyy tuottaa. Taloustiedosta on runsaasti hyötyä ja ylipäätään yritysmaailmasta. Ei ole enää pelkkää maanviljelystä tai karjatilan pitoa, on paljon oheistuotantoa joka vaatii eksaktia osaamista.

On meitä korkeasti kouluttautuneita tyttöjä maallakin! Tai tahattomasti torjut kaikki? Ja ihan näin maalaisena vinkkinä, ei muuten auta vaikka kumppani olis kirjottanut kuinka monta L: Maalla eläminen ja varsinkin maatilalla eläminen on joskus aikamoista selviytymistä, joten kyllä se helpottaa arkea jos molemmat ovat maalaisjärjellä varustettuja ahertajia, jotka osaavat ja haluavat tehdä hommia.

Vaikka toinen ei töihin tilalle jäisikään. Tämä deitti sivusto on luotettava. Amerikkalainen koko Venäjän alueella toimiva. Niillä on omat paikallistoimistot jotka auttavat ilmoituksen tekemisessä www. Ensinnäkin sinulla taitaa olla ihan väärä systeemi etsiä emäntää.

Ensinnäkin valitse tarkkaan mihin ilmoituksesi laitat. Toisekseen, mieti tarkkaan, että miten markkinoit itsesi heille kiinnostuksen herättämiseksi. Itselläni oli jokusia vuosia sitten emännän etsintä meneillään taikka siis ihan elämänkumppanin etsintä ja yhdellä ilmoituksella sain vastauksia niin paljon, että ei ollut mitään mahdollisuutta alkaa tutustumaan kaikkien kanssa.

Vastauksia tuli vielä yli vuodenkin päästä, jolloin olin jo alkanut seurustelemaan nykyisen vaimoni kanssa. Kaikki vastaukset olivat ihan asiallisia ja suomalaisilta naisilta, vaikka kaukaisimmat vastaukset tulivatkin Englannista ja Italiasta. Ainoastaan kahta minulle vastannutta hieman ihmettelin, että olivatko he todella valmiita maalla asumiseen.

Vastauksista löysin kuitenkin nykyisen vaimoni ja heistä muistakin olisi varmasti riittänyt liki viidelle kymmenelle isänälle ehtoisa emäntä. Omani löysin ja kolme lastakin meillä on! Harrastan mönkiällä ja kelkalla ajamista ja maanviljelyä vaikka olenkin ammatiltani cnc koneistaja.

Olen kyllä tavannut ihan vuoden aikana jopa kaksi naista joista kummastakin pidin älyttömän paljon,he olivat juuri kodinhengetär tyylisiä hyvin käytönnönläheisiä ihmisiä. Koulutus ravintolakokki sekä tarjoilija. Tuntuu että olen jotenkin jumissa että jotain puuttuu.. Usein tulee tunne että olen syntynyt väärälle aikakaudelle: Kaupunki ei ole minua varten mutta miten pakenet.. Ehkä minussa asuu pieni maatiashörhö, heinäpeltoineen isolla maatilalla kera navetan. Tässä mietittävää että kuinka ennen elettiin ja kuinka leipä tuli pöytään.

Eipä oletettu että naisella olisi koulutus saatika työ, oli lapset sekä maatila pyöritettävänä. Olisiko naisista nykyään jättämään ruuhka-suomi ja etenevänä ura?? Epäilen, että haluaisiko joku vapaaehtoisesti asumaan keskelle peltoa kaukana sivistyksestä ja seuranaan vain radio jos sitäkään.. Kirjeposti saavutti viikkojen päästä, puhelin oli ehkä naapurilla ja kauppa-autosta ostettiin tarvittavat.

Pyykinpesu suoritettiin ilman konetta ja ruoka valmistettiin puuhellalla. Nykynuorisolle tekisi hyvää saada kokeilla maalla asumista ilman mukavuuksia, jo siinä olisi elämänkoulua riittämiin!!! Maalla sähkötkin pätkii voi olla viikkokin ilman sähköö, jooseise kaljamaha läskiperse isännyys ole agrikaattia hommanna. Sen kyllä saa valtion kustantamana, mutta nää juntti-isännät saattaa ryypätä netkin rahat. Voihan sitä aina vetasta navetassa lehmää tai lammasta Siellä voi ainakin niittää heinää ruohonleikkurilla.

Täällä on yksi vasta 20v tyttönen ja kovasti haluaisin itselleni oman maajussin. Hevosta ja koiraa on nyt, mutta navetta ja kanala puuttuu. Vielä ei kiire ole oman jussin ja navetan löytämisessä, aikansa kutakin, mutta avoin pitää aina olla ettei mene tilaisuus sivusuun. Hae maaseutuelinkeinojen koulutusohjelmaan Saarijärvelle, Ouluun, ilmajoelle, Iisalmeen, Mustialaan tai Rovanniemelle niin takuu varmasti löydät Jussisi: Jos vaan haluat Ota kuule somali nainen niin ei huolta huomisesta, jos jostain syystä maanviljely ei tulevaisuudessa kannatakkaan niin vaimosi saa kuule semmoset tuet että elätte herroiksi hänen sosiaalitujilla.

Varaudu että joudut siirtämään monta lasta hänelle Kun hän rahankiilto silmissään ajattelee mitä enemmän lapsia sitä enemmän tukia. Ja voihan hän ajatella siskonsa taloutta niin kohta saat siittää hänetkin. Sinähän se nirso olet. Ei ihme jos naiset kääntyy heti, kun on ton verran vaatimuksia. Ammatilla ei ole useimmiten mitään väliä.

Kunhan ihminen itse on mukava. Ja jos on lukihäiriö, kuten minulla, nii ei vahingossakaan kelpaa. Noo morron, kuule unohda nää suomi-kämpyrät, iliman jäät Mut otapa suunta Aasiaan, käy kiinassa, thaimaas tai jossain siel. Ota myös paperit mukaan, ni voit samalla mennä vihille, jo kesällä voit sit usuttaa hänet pikkusortseissa heinän haravointiin Kokemuksesta voin kertoa et: Työt hoituu, tekee heinähommia vaikka maailman tappiin, jos ei käy sanomas et jo riittää tälle päivälle.

Iltasella Humppaa ei tarvii veivata, pääsee suoraan peiton alle patjaa pöllyttää ja voi sanoa et.. Mitä paskaa toi arvojärjestyksen kirjoitus. Olen perheeni toiseksi vanhin lapsi neljästä. Olen tällä hetkellä kiertämässä maailmaa vielä noin vuoden, jonka jälkeen jatkan agrologi opintoni loppuun.

En koe tosiaankaan olevani äidin ja siän pikku nyhverö. Ja kyllä vanhempani on näyttänyt minulle kuinka hommathoidetaan, opettelin yhden kesän hommat ja sen jälkeen vanhempani ovat voineet luottaa tilansa minun käsiin ja lähteä millon minne haluaakin lomalle. Niin ja olen tosiaan nainen vielä ja äidin tissistä vieroitettu yli 20 vuotta sitten.. Kannattaa etsiä thaimaasta, valitset kilelitaitoisen naisen. Ovat hyviä laittamaan ruokaa ja työntekokin luonnistuu. Hain sieltä munanpoimijan, eivät vaan oikeen tykkää kylmästä ja haluavat kotipaikoilleen kerran vuoteen.

Pääse siinä sitten itsekkin lomailemaan. Huvittaa kun menee kylillä kauppaan niin päät kääntyy: On kuulkaa Jussi löytänyt seksipommin. Ei tuo pidä paikkansa, moni nainen haluaisi emännäksi maalle, ihan fiksuja likkojakin vielä!

Itse olen haaveillut maatilasta pienen ikäni, ja on myös maatiloilla työskentelyäkin takana. Muutama läheinen ystävä on emäntänä ja maajussille morsian ohjelmassakin on minulle tuttuja kasvoja. Kyllä se vaan niin on että vielä toistaiseksi ei ole löytynyt semmoista 'isäntää' joka miellyttäisi ulkonäöllisesti sekä luonteeltaan.

Se kun ei pelkkä tila riitä jos yhteistä elämää haluaa.. Uskoisin että miehenkin pitää olla muuttuvainen jos meinaa itseleen saada elämän kaverin. Ei pelkästään se että on maa-jussi karkoita emäntiä. Monesti maa-jussit arvostavat vain sitä mitä he osaavat ja moittivat jos ei emäntä ehdokas heti tajua tätä maalla elämisen rytmiä. Tässä tapauksessa emäntä ehdokaan tulee olla jopa itsekäs ja viisas jotta osaa kaiken kanssa tulla toimeen.

Herkiä inhoamasta sitä humppa ja lähde tanssi kursille. Ole maltikas älä heti ala tyrkyttämään emännän paikka kun mukavan likan kohtaan. Hiljaa se hyvä tulee.

Anna myös emännälle sitten joskus valtaa ja vapaus toimia omassa kodissa. No se on riskaapelia kun tuolla maailmalla on monenlaista kulukijaa,mutta se luottamus on vain jostain löydyttävä. Maajussille morsian - ohjelmaan vaan mukaan seuraavalla kaudella! Oisko tuo käytöstavat ja äly ainoat kriteerisi, epäilen. Pitkän ajan tuomalla kokemuksella tuntuis että ne miehet jotka eivät "löydä" naista, eivät myöskään miellä muita kuin kuvista tuttuja playboymisun näköisiä potentiaalisiksi kumppaneiksi.

Seurasin Maajussille morsian ohjelmaa. Se antaa harhaanjohtavan kuvan maatalouden todellisuudesta. Osallistuminen ja runsas hakijamäärä johtuu kuuluisuuden hakutarpeesta ja huomioiduksi tulemisesta. Tuo kanssa kummastuttaa,että rekvisiittana esitellään työkoneita isoja raktoreita ja harraste ajoneuvoja Onko ne joku mulukunjatke vai lapsenomaista leikkikalujen esittelyä.

Loppujen lopuksi kaverin haussa ratkaisee sivistyneisyys ja kyky kommunikoida ihmisten ja ihmisen kanssa. Kaikenlainen machoilu pääpainotteisena tuo esille vain lapselliset tavat ja epävarman suhtautumisen todelliseen elämään tulevan kumppanin kanssa. Kuka nyt epävarmaa kaveria haluaisi elämään parisuhteessa ei kukaan täysjärkinen. Kukaan köyhä ei uskalla ilmaseen työhön lähteä.

Alunperin pitäis sopia,ainakin palkka eikä vaan ruokapalkka Kyllä sillä onnistuu,mutta ei ilmaista työtä lähde kukaan tekemään -järkevä nainen tai mies. Ehdottomasti täytyy olla titoa vakio tulevasta,jos ei onnistu -palkka edes tulee Maatiloilta mitään palkkaa oma sakki saa. Rahaa on käytössä mitä on tai sitten ei ole. Usemmiten on sillä tavoin ettei ole. Suosittelen pikkuisen noita asenteiden muokkaamista ennenkuin alat haavelielemaankaan mihinkään tilalle muuttamista.

Se mikä kaupunkilaista koulutettua naista saattaa eniten pistää silmään on se koti. Kuvissa joskus on todella vanhanmallinen talo tai sisustus maajussin vanhempien tekemä, siis suoraan luvulta. Kyllähän kuvat paljastavat kaikenlaista. Mutta miksi mamies ei ole sisustanut omaa kotiaan vaan on suoraan jäänyt siihen vanhempiensa tekemään eli lapsuuskotiinsa missä ei ole muutettu mitään 50 vuoteen? Kaikki huonekalut matot jne ovat luvulta. No, jokaisella makunsa, mutta voi olla aika turn off nykynaiselle, jotka suunnittelee omaa tulevaisuuttaan ja asumistaan siellä.

Muuttaisin oitis jonnekin kaupungin vilinästä jos olisi ajokortti. Niin enkä ikävä kyllä ole korkeakoulutettu ja minulla on jo lapsetkin hankittuna.: Niin ja ihan tulisin töitä tekemään ja kuppaniksi,mutta minkäs teet kun toiveet ei ikinä kohtaa.: Olen eronnut ja miehen etsintä on minullakin alannut. En etsi isää lapsilleni,mutta miestä rinnalleni. Maaseudulla asuvat ihmiset ovat näkemyksiltään usein sen verran vanhanaikaisia, että naisen pitää olla lapseton.

Lapset hankitaan vasta avo- tai avioliitossa. Kaltaisesi yksinhuoltaja kun menisi esittäytymään vanhalle pariskunnalle, että " hei, minä olen Liisa, teidän tuleva miniänne", niin luultavasti sinua heitettäisiin talikolla ja sitä selän takana vittuilua et jaksaisi kauaakaan. Katsoin juuri amerikkalaisen ohjelman, Vaimo muualta ja miehet ovat käyneet Etelä Amerikassa, Venäjällä tapaamassa näitä nuoria naisia.

He saavat 3 kuukautta vierailuluvan ja on mentävä sillä aikaa naimisiin ja jos ei kauppoja tule, niin tyttö lähetetään takaisin. Ihmettelin miesten asunto oloja.

Yksi, mormoni asui kotona vanhempiensa luona. Ei tyttö halunnut sinne, vaan vaati oman asunnon. Heillä on myös vaatimuksensa. Hotellihuoneeseen menivät ja miehen paras kaveri tuli nukkumaan sohvalle, todistaaksensa sitten, että ennen häitä ei tapahtunut mitään. Miehet olivat ja ulkonäeltänsä aika vaatimattomia. Suuria ja isovatsaisia ja pieni Thai tyttö hukkui sinne kainaloon.

Yhdeltä tytöltä pääsi itku, kun tuli koti ikävä. Tuli mieleen, Myyty morsian. Jättävät sitten ja hakevat toisen. Maalla kasvaneet naiset ovat ahkeria. Jos tykkää miehestä sitä menee vaikka mailman ääriin. Täytyy huomioida että Maajussille morsian, ohjelma on MTV. Itse en pystynyt katsoon kuin vähän alkua mosesta "sonta" ohjelesta. Ohjelmalla on tarkoitus myydä mainosten välityksellä tuotteita ja ohessa "viihdyttää" täysin arvostelukyvytöntä katsojakuntaa. Siinä on myös ihmissuhteista tehty härskisti bisnestä..

Ainakin lukion ja jotain jatko-opintoja käynyt eikä mielellään hirvittävästi yhdyssanavirheitä plus toki muutama muukin Mitä helvetin vaatimuksia on maalaisjuntilla?

Et joku ämmä tulee paskaa luomaan? Ukko vaadit liikaa paskanluomiseen ja tissin nykimiseen ei vaadita mitään yhdyssana oppeja. Ei ihme että et ole naista saanut. Helvetin tylsääolis asuu jossain landella äijän kanssa möllöttää, ja kantturoita hoidella, eihän sellaisessa ole mitään hauskaa, jos maalaisäijä on vielä lötkömunanenkin. En ihmettele että maalaisukkoja kukaan huolii..

Sä stadi hintti et pärjäisi päivääkään maalla joten painu sinä hevon vittuun aukomasta päätäsi. On aikalailla harhaista kuvitella että maasesudulla nyt niitä poikamiehiä olisi kuin joskus luvulla. Se poikamiehen löytäminen joka saisi toimeentulonsa pelkällä maataloustuotannolla on melkoista utopiaa.

Ne ajat ovat olleet ja meneet. Nykyään kaikkein suurin kumppania etsivien ryhmä on taajamien ja kaupungien keski-ikäiset naiset. Jokainen trefi ja senssipalsta on keski-ikäistä naista pullollaan. Puheet maaseudun poikamiehistä kaipaa pikaista päivitystä.

Ihan asiaa kirjoitat,Mulla on ihan samoja kokemuksia. Jos ilmoitaa heti kärkeen ammatikseen maanvljelijä niin vastakaikua saa tosi vähän. Jos sanoo sen olevan yrittäjä niin sitten vähän paremmin. Mutta jutut törmää yleensä sitten viimeistään asuinpaikkaan. Vapaat naiset on pääasiassa etelä-Suomessa ja niille on mahdoton ajatus muuttaa muualle,vaikka ammattia vastaavaa työtä oliskin saatavissa muualtakin.

Ikäänkuin ainoa ajateltavissa oleva asuinpaikka oliskin vain entisen Uudenmaan läänin alueella tai kehä 3 n sisällä. Mutta tälläistä tämä on. Kannattaa miettiä tarkasti ennenkuin velvollisuudentunnosta isää kohtaan alkaa pitämään kotitilaa.

Nykyään kun maatalouden ja maaseudun status on nolla. Itse jälkiviisautena voin todeta että itselle olisi ollut parempi katkaista välit vanhempiin viimeistään 18 vuotiaana ja opiskella kunniallinen akateeminen ammatti jonka status on riittävä ja mennä sitten vaikka sinne kehä 3 n sisälle. Silloin ei naisista olisi pulaa. Siellä kun on akateemisia naisia pilvin pimein vailla akateemista miestä.

Jos tämän keskustelun aloittaja on vielä n. Voi hyvinkin tarttua tilaisuuteen, jos saa elättäjän itselle lapsilleen sekä vakaan toimeentulon. Lapset ehtii kouluunkin sitten siellä maatilan kunnassa. Mulla ilmoituskin oli,mut tuntui et mitä ihmeellisempiä kombinaatioita maajusseista tuntui vaan vastaavan mulle..

Kokeilitkohan sinä mahdollisesti maaseudun tulevaisuuden palstaa? Alkoi kieltämättä hymyilyttää tuo kriteerisi, että naisen pitää olla vähintään lukion käynyt ja jatko-opiskellutkin. En edes kysy, että miksi näin. Sanonpahan vaan, että jää sulta joukko niitä oikeasti maalla pärjääviä sinkkuja, kivoja naisia saavuttamatta tuolla hassulla kriteerillä.

Lisäksi tuo, että et etsi työntekijää kuulostaa vielä hullunkurisemmalta. Kyllä se vain niin on, että tilallisella pariskunnalla on molemmilla kädet kainaloita myöten No, toivottavasti aloittaja löytää sen, mitä hakeekin.

Kyä se vaa nii o, joo-o. Unohdit mainita, että mistä oikein lopulta ei tule sitä mitään. Se ei oikein käy ilmaisustasi ilmi. Maatilalta olen, ja ihmettelen. Kel onni on, se onnen kätkeköön? Äly hoi, koulutus ja kirjoitustaito kertoo yleensäkin ihmisen sivistyksestä, siitä tässä kai oli kyse ja halusta oppia uusia asioita. Sama ongelma minulla kuin aloittajalla, paitsi että isäntää ei löydy talooni pienelle maatilalle.

Yritystoimintaa tässä pyörittelen, mutta eläimiä ei ole. Ikää kun on jo 56, ja samaten humppa ja muut kinkerit inhottavat, ovat tutustumismahdollisiudet miehiin vähissä, vaikka olen pitkä, nuorekas ja kaikinpuolin fiksu nainen ; Vastauksia mukavilta miehiltä toivoo läntisestä Suomesta: Suomi24 treffien kautta tuskin kovin helppo on maalle naista löytää,ja kaikki maalla asuvat ei oo maanviljelijöitä,ite oon aina maalla asunut,elantoni hankin tien päältä,vähän on mettää ja vanha talo,mutta onnellinen oon,vaikkei sitä naista oo löytynytkään;.

Mennä nyt sitten johonkin Hesan mummotuubiin,ja pokata sieltä joku hutsu ja vetää paljaaltaan. Taudeissa sen jälkeen on itsekin Ei naista enää "löydetä", varsinkaan työjuhdaksi! Suomalaiset naiset ovat nykyään niin itsekkäitä prinsessoja että eivät kuvittele maatilan emännyydestä. Isompien tilojen "poikaisännät" OSTAVAT naisen, ei ole miehen tavoilla eikä näöllä väliä kun on pätäkkää tarpeeksi ja palkkapiiat talossa. Jos ja kun menet OSTAMAAN emännän, mene viroon sieltä saat halvemmalla hyvätapaisemman, siistin ja nöyrän, tekevät työtäkin ainakin sen aikaa kunnes tulevat raskaaksi Suomalaisprinsessat ja siiderivalaat ovat luulohinnoitelleet itsensä ulkoavaruuteen.

Tässä olisi kans yksi maatilan 36 vuotias isäntä vapaana,Olisi kannattanut panostaa parikymppisenä enemmän kumppanin etsintään kuin työntekoon mutta isän kuolemantapauksen johdosta jäi sitten työt omalle kontolle ja baareissa notkuminen ei voinut enempää kiinnostaa,Samaan putkeen kun lisätään tilan laajentaminen niin vuodet vierähtää nopeasti,Treffeillä on toki tullut käytyä mutta ei vain löytynyt molemmin puolista kiinnostusta tapaamieni naisten kanssa,Aasialaisista naisista en ole missään nimessä kiinnostunut ainoastaan Suomalaiset ja eurooppalaiset naiset kiinnostaa ainoastaan.

No vaihda ammattia ja muuta ihmisten ilmoille Stadiin, jos lisääntyminen on sulle nyt niin vitun tärkeetä. No, toivottavasti niitä haaveita edes löytyy. Muuten ollaan aika heikoilla jäillä Hae Thaimaasta vaimo, nyt pistän nettiprofiilin asianwifes. Juuri näin, kotimaan perjalkaiset toppahousu naiset lämpiää vasta kesällä, talvella vain motilla halkoja Olen vauvasta lähtiin ollut maatilan töissä matkassa ja vieläkin teen niitä hommia.

Enkä huoli laiskoja kaupunkilais luusereita. Itselläni on ilmoitus maaseudun tulevaisuudessa jossa etsin miestä maalta,eipä sieltä juuri oikeesti tule vastaan ilmoituksia jossa mies ihan oikeesti hakee naista. Johtuu ammatistasi, kuten olet itsekin huomannut. Maapuuhiin ei nykymaailmassa sotkeudu enää kuin joku hömpppäidealisti. Juna meni jo pari sukupolvea sitten. Maaseudun geneettinen köyhtyminen on ollut tosiasia jo -luvulta alkaen.

Maapuuhiin voi sotkeutua myös syntymällä maatilalle, mikä ei ole este esimerkiksi yliopistossa kouluttautumiselle armeijan jälkeen. Mikäli isä ei ole täysin rappioitunut juoppo tai muuten sairas ja siten avun tarpeessa, jälkikasvun sopii kyllä pakollisten koulujen jälkeen lähteä muualle avartamaan maailmankuvaansa. Tietysti kaltaistesi ennakkoasenteellisuus tekee tällaisen rakentavaan yhteiseen hyvään tähtäävän toiminnan vaikeaksi.

Minäkin typerä heinäplanttu kiskaisin lukiossani sen vuosikurssin parhaat pisteet eräästä yo-kirjoitusten kokeesta. Taide- ja joukkueharrastuksiin en ollut sen ikäisenä käytännön rajoitteiden takia päässyt kulkemaan. Olisin toki halunnut, mutta kun ne etäisyydet Helppohan sitä oli kaupungissa asuvien akateemisten vanhempien muksujen teineinä irvailla tällaiselle vähän vähemmän itseään toteuttamaan päässeelle harmaalle hiihtäjälle.

Yliopistokaupunkiin muutettuani sain sitten huomata, että monen alkujaan hieman räiskyvämmän persoonan oleminen oli jo siinä iässä ehtinyt taantua pääasiassa päihteiden ja tyttöjen ympärillä pyöriväksi koristeelliseksi elämäntapajoutilaisuudeksi. Aivan kuin ihmisten tiedot ja vinoilut tässä ketjussa perustuisivat luvun suomalaiseen elokuvaan.

Menneet ovat ajat, jolloin maanviljely oli oikeasti mieltäriuduttavan rankkaa ja fyysistä raatamista. Ei sitä maatilaa kannata urheilumielessä paisuttaa niin paljoa, että sen hoitamisessa lähtee terveys ja tolkku. Myönnän, että kyseinen toiminta vaikuttaa kyllä olevan melko yleistä. Mitä tulee stereotypiaan ns. Pahimmassa tapauksessa elämä menee sellaiseksi, että hengähdystauko estottomasti dominoivasta pirttihirmusta houkuttelee ulkotöiden pariin. Tästä syystä pidän luonnollisena sitä, että hieman kouluttautuneempi viljelijä toivoo itselleen hieman kouluttautuneempaa puolisoa.

Tässä on yksi halukas muuttajanainen. Olen koulutettu ja kotoisin maalta, joten maalla eläminen on tuttua; olenhan siellä 15 vuotta asunut. Toki tiedän myös maaseudun huonotkin puolet.

Miehet voivat olla neljän seinän sisällä "patriarkaalisia julmureita", että mies määrää talossa kaikki ja nainen on kotiorja. Sitä pelkään kaikista eniten. Harrastan musiikkia ja jos mies ei ole musikaalinen tai hän ei yhtään arvosta musikaalisuutta, niin se on heti minulle "sama kuin henkinen kuolema". Vaikka työ ja perhe on tärkeää, ihmisellä pitää olla joku henkireikä.

Muuten tätä elämää; pelkkää suorittamista ja työntekoa ei yksinkertaisesti jaksa. Muuten maalla elämä on hyvää elämää. Luonto ja eläimet ovat parasta ja terveellinen ruoka, kun itse saa kasvatettua kasvikset ym. Olisi tietysti kiva, jos parisuhdekin olisi ihana.

Südtirol ist süss Suomalaiset äijät on siellä tosi kovassa kurssissa ja ihan täällä Euroopan päässäkin Venäjää on tuhansia vapaita tai pian vapautuvia naisia jotka osaavat arvostaa perinteistä elämää ja ahkeraa, ei viinaan menevää miestä! Vähän jos on aikaa etsiä, saatat löytää jonkun napakympin eli vielä hyvän näköisen ja luonteisenkin: Maaseudulla kasvaneita ja kaupunkilaismenoon kyllästyneitä "paluumuuttajia" on kaikissa noissa maissa tukuittain tarjolla, koska tilakoot on sieläkin kasvaneet ja pikkkusiskot vieneet jo parhaat miehet aikaa sitten.

Itsellä tulee 15 vuotta täyteen Etelä-Tirolilaisen vaimoni kanssa ja en voi kun ihmetellä noiden suomalaisten muijien meininkiä: Aivan ällistyttävän paljon olen saanut kommentteja. Kiitos niistä, vaikka paskaakin näyttää tulevan niskaan. Miksiköhän maalla asuvalla ei saisi olla mitään kriteereitä? Jostakin luin, että hyvä parisuhde syntyy, kun kumppanit ovat suunnilleen samalla aallonpituudella. Siksi haluan älykkään ja fiksun naisen koska itsekin olen.

Silloin ei maatalousyrittäjälläkään tarvitse olla. Jos tästä ammatista pitäisi repiä kahdelle tulot, niin toimintaa pitäisi laajentaa.

Humppa ja muutkin lavatanssit ovat kyllä melkolailla ei! Mieluummin lähden rock-konserttiin tai vaikka Savonlinnan oopperajuhlille vaikka se ei suosikkimusiikkiani olekaan. Joo ja profiilini on Suomi Ihan hyvä ja aiheellinen keskustelu monesta näkökulmasta,mutta kukaan tästä porukasta ei vielä ole ajatellut että mitä jos ei maanviljelijöitä olisikaan.

Entä jos kaikkialla maanviljelijät laittaisi pillit pussiin. Misään maailmalla ei maatalous ole arvostettua,mutta kaikki ihmiset syövät ruokaa. Globalisaatio-uskovaiset sanovat kyllä että "kyllä globalisaatio hoitaa",mutta pieraiseeko globalisaatio ruoan tyhjästä?

Treffeille juuri itse profiilini lisänneenä olen huomannut, että liikaa tulee viestejä naisilta, jotka aloittavat: D Mutta itse en laita kuvaa, joten olen selaillut naisia, joilla ei ole kuvaa. Kannattaa siis lueskella niiden naisten profiilija, joissa ei ole kuvaa. Eihän sitä tiedä, millainen aarre löytyy kuvattoman profiilin takaa.

Tee mieluummin esitelmä itsestäsi , ammatti , koulutus , harrastukset , kokovartalokuva , pituus , millainen tila sinulla on , olosuhteet jossa elät , elämänhistoria , ym. Jätä se omatoivomuslista tekemättä , jätä naisille vapaat kädet , sinun vuorosi tulee sitten kun tapaat heitä. Luulen että näillä ohjeilla saat mukavan kaverin.

Maajussille morsian pitäisi lopettaa. Mielenkiintoinen voisi olla sarjajuttu jossa maatilojen elämää näytetetään , miten siellä eletään , mitä tehdään. Erilaisia perheitä olisi hyvä näyttää , samalla tietenkin näitä ukottomia ja akattomia. Suomen maaseutu on niin kaunista maatalot komeita , esim. Varmaan löytyy myös kivoja persoonallisia taloja ja erikoisia elämäntyylejä. Olisi hyvin kiinnostavaa nähdä. Kokeileppa vaihteeksi jotain maksullista nettipalvelua Pidän ihmisiin tutustumisen yhteydessä tapahtuvaa vaurauden esittelyä sekä erityisesti itsensä kategorisoimista siihen vedoten hivenen junttimaisena briljeeraamisena.

Omaksi kokemani "no show, all go" -asenne vaikuttaa nyky-Suomessa kovin harvinaiselta. Kulissit ovat vain kulisseja. Niitä ei kannata ryhtyä sen kummemmin rakentamaan ennen kuin niiden takaa löytyy jotakin oikeasti merkityksellistä, kuten vaikkapa henkisesti toimiva parisuhde. Elävät ihmiset jonkinlaisina videopelimäisinä statushierarkian pelinappuloina näkevät ovat niin epäkypsiä, että minun jaksamiseni ei riitä heidän putkinäköistä asenneongelmaansa enää aikuisikäisenä hoitamaan, ei ainakaan parisuhteen merkeissä.

Itsensä redusoiminen ensisijaisesti elinkeinoelämän instrumentiksi on liian epätoivoisen ihmisen puuhaa. Ei kukaan halua kasvaa onttojen ihmiskuorten perheessä. Toisin sanoen haluan pitää reilusti etäisyyttä töiden ilmaisuuden ja harrastusten kalliuden normiutumista ruokkiviin käytäntöihin. Kannattaa hakeutua hippibileisiin missä poltellaan heinää ja kuunnellaan reggaeta ja dubhousea. Sieltä niitä rastatyttöjä löytyy ja ne haluaa elää luomusti maalla, vaikka sitten ilman vessaa!

Teijät kaupungin hienohelmat pitäisi upottaa. Paskajärveen ja nostaa pois ja upottaa ja nostaa pois karisis se minäitte stadi paska jankutus.

Maalta se ruoan perusaineet tulee. Vai kepapilla ja pizzaa mässyttämälläkö eläisitte läskiksi tuulipukukaljakuppila kansa. Kolmekymppiseltä sinkku naiselta on kyllä kaikki ilo lähtenyt tästä sarjasta. Vanhoja mummoja, just täysikäisiä poikia ja perheellisiä miehiä just eronneena toisella kierroksella. Eikö ekalla kerralla opittu? Joko pyykkivuori on niin iso että tarvii emännän.

Tarvitset vain yhden hyvän vastauksen, kannattaa siis pitää joku suomi24 profiili koska eihän se mitään maksakaan? Ja aina kun vain pystyy jos on elukoita niin etkö saa lomittajia? Jos ei niin eikös nyt ole ennen kevättöitä hyvää aikaa lähteä viettämään kaupunkilomaa , lähteä vaikka kavereiden kanssa kaupunkiin, juhlimaan tai sitten vaikka konserttiin, keikalle, peleihin tai mikä itseä miellyttää niin voi tavata samanhenkistä naisseuraa.

Tavata ihmisiä siis, olla epäluuloton monet niistä yökerhon "bilehile" kaupunkitytöistäkin ovat jotain ihan muuta, tahtovat opiskelujen jälkeen takaisin maalle Niin kuin itsekin ilmaisit, sinkkunaisia on PK-seutu pullollaan, kuten sinkkumiehiä maaseutu Vaikea on tosiaan törmätä maaseudun miehiin, jollei lähde ajelemaan pikkkukyliin maatalouskauppojen kulmille notkumaan ; Itse haaveilen, että jossain vaiheessa se minulle sopiva mies olisi nimenomaan maalla viihtyvä, olipa sitten maajussi tai ei.

En voisi kuvitellakaan asuvani kaupungissa enää, kun olen yli kymmenen vuotta maaseudulla asunut. Kriteerit kumppanin suhteen ovat jännä juttu. Miten voi määrittää etukäteen sen, tykkääkö toisesta vai ei, esimerkiksi koulutuksen tai tulojen perusteella?

Itse ajattelen, että siinä vaiheessa jos tunnepuoi kolahtaa tosissaan, on ihan sama vaikka asuttaisiin saamelaiskodassa, jos yhdessä on hyvä olla. Täytyy vaan uskoa siihen, että kun itse kulkee sydän ja mieli avoinna, kaikki on mahdollista: Kyllä kaupungeissa ja taajamissa elää ja asustaa koulutettuja naisia, jotka oikean miehen tavatessaan voisivat hyvinkin muuttaa maalle asumaan.

Täällä yksi sellainen nainen, joka toivoo maalla asuvan miehen joskus tapaavansa. Komppaan edellistä kirjoittajaa, jos molemmat rakastuvat ei koulutuksella ja muilla sen kaltaisilla seikoilla ole suurta merkitystä.

Enemmän merkitsevät luonteet, kemiat, sydämensivistys, elämäntavat ja arvot. Itse asiassa luulin jo kiinnostavan miehen nettideiteistä, kuin neulan heinäsuovasta, tavanneenikin, mutta miehen kiinnostus lopahti yhtäkkiä kuin seinään.

Ilmeisimmin hän löysi jotain kiinnostavampaa ja katosi yhteydenpidosta melko nopsaan, kuten nykyään taitaa monella olla tapana. No onhan siinä pikkaisen eroa amis vs lukion käynyt: Amis polttaa tupakkaa, juo kiljua tai olutta. Seuraa Seiskaa ja Bigbrotheria. Käy Tallinnan risteilyllä jne. Kouluttautunut juo viinejä ja seuraa maailman menoa, lukee tiedelehtiä ja seuraa politiikkaa. Käy Bora Boralla lomalla. Eipä ole viina ja tupakka maistunut itsekkin amiksen käyneenä voin kertoa.

Vai koulutus se elämässä ratkaisee? Toisia vaan ei kiinnosta paperin pyöritys. Eikähän se 50 tonnin vuosipalkka lie ihan alapäästä? Ja onhan meitä vakavasti kumppaniakin etsiviäkin täällä. Ei taatusti lopahda kiinnostus kesken. Tai jos loppuu se kerrotahan. Aika harva nainen varsinaisesti haluaa maalle asumaan, ellei nainen sitten alun perin ole maalta syntyjään. Kaupungissa asuneella naisella on joka tapauksessa kaupungissa kaverit, harrastukset, kenties työ.

Ja syrjäseudulta on tosi vaikea löytää töitä, ellet ole valmis elättämään naista. Ne maajussiohjelmat telkussa ovat ehkä onnistuneet aivopesemään jotkut naiset, ja siihen markkinarakoon kannattaa ehkä iskeä, mutta voipa olla että aika pian nainen muuttaa takaisin cityyn, kun pälli ei kestä.

Voi kuule, nykyajan toimivat maatilat ovat yrityksiä joiden pyörittäminen jo vaatii tietoa, taitoa ja kokemusta ja usein vuosien kouluttautumista näidenkin ohella. Pinta-alat ja menetelmät ovat ihan jotain muuta kuin menneen ajan torpilla.

Tai sitten pitää erikoistua, hankkia erikoisosaamista ja kalustoa. Tässä kaikessa on kiinni paljon pääomaa, toki myös työtä. Tällaisen tilan isännillä riittää kyllä kysyntää niin maalais- kuin kaupunkilaistenkin naisten taholta. Minä olen kiinnostunut, mutten ole ainoa. Lisään tähän vielä että hehtaarit eivät ole kuitenkaan tärkein asia vaan todellakin se mitä kuoren alta löytyy: Ja mitä sydän sanoo: Voi Jeesus näiden juttujen tasoa!!!

Ei maalla eletä mitään lukua. Meillä on ihan netti ja Hesarin saa aamulla samalla kun Ilkan. Itse olen 30 vuotias nainen ja alenmpi korkeakoulututkinto löytyy ja ylempi melkein, kuitenkin asun metsässä. En osaa lypsää lehmää ja traktori olen ajanut joskus 12 vuotiaana. Lähin katuvalo on 7 kilometrin päässä ja pönttöuunissa palaa valkia. Eiköhän se oleellisempi asia ole kumppani itse kuin koulutus tai ammatti? Tai no minulle ainakin on.

En hylkäisi elämänimiestä siksi, ettei hän tiedä kuka on Voltaire, mutta ihan mukavaa jos tietää pääministerin. Minulle käy niin maisteri kuin sikatilallinenkin. Olen mies joka asui maalla. Olin silloin noin v. Hyvä työpaikka ja varallisuutta. Eipä sinne syrjäseudulle yhtään naista tullut vaikka mitä teki.

Meni vuosia, ajat muuttuivat ja jossain vaiheessa löysin itseni asumasta kaupungissa. Ja aika pian huomasin myös olevani parisuhteessa ja nyttemmin naimisissa. No sieltä löytyy hyvää asennetta. Eipä ole yhtään viestiä profiiliin tullut, joten spostiakin voi oistää osoitteeseen farmi suomi En lukenut kaikkia viestejä, mutta onnea etsintään.

Melkein kaikki tuntemani naiset haluavat asua jossain ns. Siellä on kyllä muutamia, jotka välillä haaveilevat paluusta maaseudun rauhaan.

Tai fantasioivat siitä mitä se voisi olla - Todellisuus voi olla karumpaa kuin kuvitelmat: Oma neuvoni voisi olla että sieltä se löytyy missä oletkin.

Myös niitä jotka jo asuvat maaseudulla. Tanssin kautta pääsee tutustumaan, ja ehkä se jossain vaiheessa tärppää - kannattaa ainakin kokeilla. Toinen, vähän arveluttavampi keino Voi olla vaikeahkoa päästä piireihin sisään, mutta jos olet uskon miehiä, sen ei pitäisi olla mahdotonta.

Sitä kautta kyllä löytyy sitten vaimokin. Eikä kannata ajatella tätä nyt että jotakuta hyväksikäytettäisiin. Tämä on puoliksi huumoria, mutta myös puoliksi totta ja kannattaa pohtia jos se on asiaankuuluvaa itsellesi. Aika moni maalaismies on ottanut naisen ulkomailta, koska suomalaista eivät ole syystä tai toisesta saaneet. Karkea totuus on, että maalaispaikkakunnalla ei vain yksinkertaisesti ole nuoria vapaita naisia.

Yleensä muuttavat jo peruskoulun jälkeen pois. Näin maalla on iso vaje naisista, etenkin nuorista. Se on ihan ok pistä ilmotusta itsestään maailmalle, nettiin, lehtiin ja voi tärpätäkkin mutta pitäisi olla myös tosimies sosiaalisissa taidoissa ja rohkeasti mennä niitä naisia tapailemaan vaikka eri paikkakunnille, baareihin, kauppoihin ja mihin vaan. Ei ruikuta vaikka naista antaisi pakit ja haukkuisi vaikka miksi, tosimies kestää ja jos yksi niistä suostuu yhteis eloon niin sekin riittää etkä edes muista että lähestyit niin monta naista pettymysten kera.

Naiset ei ota riskejä paitsi jos sulle käy tuuri. Ymmärrän että maatilalla on hommia paljon ja vanhoista kaavoista yli pääseminen on hankalaa. Tälläinen muutos ei tapahdu ehkä viikossa eikä vuodessakaan, niin suuri muutos elämässä. Itse en ainakaan katunut. Eipä paljon innosta kun huomaa lehdistä, millaisen maajussin kanssa aikaisemmin oli oltu tekemisissä. Miten siinä mahtoi käydä? Nyt on kaveri syytteessä alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä ja raiskauksista.

Vähän epäilyttävää se onkin etsiä kumppania tositv: Maajussi ohjelmahan on vain viihdettä. Eihän näistä muijista ole maalle asumaan, hakevat vain julkisuutta. Mitä varallisuudella kun sitä ei saa käytäää mihinkään. Ei se h mettää ole käyttörahaa eikä maajussi helli naista.

Ei saa koruja, ei ruusupuskia Ja kaik omaisuus menee jälkipolville, ei naiselle. Eikä älykkö jaksa hidasta maaseutua. Ei se ukko osaa töittensä jälkeen muuta tehdä kuin. Ei sellainen yliopiston käyneelle riitä. Sovinisteja siellä ollaan vielä ihan satapros.

Jos ei tämä mies,niin ainakin isänsä on. Naisesta kaikki irti, mutta mitään ei ole tuloss, ei mettää, maata eikä kukkapuskaa. Fakta homma on että maajussi päihittää mennen tullen tavallisen duunarin muista luusereista nyt puhumattakaan. Voin opiskella tai tehdä töitä oman maun mukaan ja eikä koruista eikä kukista ole pulaa. Ite hyppisin riemusta, jos tapaisin tälläisen hyvän luonteen omaavan "maajussin" ja pääsisin muuttamaan maalle ja mieluusti osallistumaan vielä niihin maatilan ja eläimien hoitoon.

Luonto, omavaraisuus ja eläimet kiinnostaa. Maalla asuminen olisi ihanaa, koska olen maalla kasvanut ja nyt kaupungissa jonkin aikaa asuneena alkaa tympiä tämä hektisyys ja melusaaste. Harmikseni tälläiset miehet ovat harvassa, eikä muutenkaan ole "hirveän" suosittu miesten keskuudessa. Ja enpä täyttäisi aloittajan täyttämiä kriteerejäkään, kun on "vain" ammattikorkeakoulututkinto menossa.

Korkeintaan itse kommentoin ikinä en itseäni tarjolle tuo ja jos ottaa yhteyttä poistan heti ei ole mitään järkeä etsiä enää ketään.. Oma maa mansikka Voi, minä haluaisin löytää 5-kymppisen symppismiehen maalta. Olisi mukavaa tehdä työtä yhdessä ja vaalia aitoa, ihanaa parisuhdetta. Kuinka monen älykkään naisen luulet oikeasti haluavan lähteä piikomaan rahatta keskelle ei mitään?

Joo, etsit siis vaan kumppania ok, mutta jokainen tietää että saadakseen olla tilallisen kanssa, joutuu tätä näkemään vain töissä. Ja todella typerä veto, jos leikit kerran älykästä, rajata kirjoitusasu merkiksi älykkyydestä, kun jokainen älyllinen jalallinen tietää, että monilla älykkäillä ihmisillä on jonkinasteinen lukihäiriö. Sen verran itse joutunut autteleen omaa sukua noissa maatilan töissä että tietää talkoita riittävän. Jos kiinnostuitte tuosta heikosta esittelystä " toki muutama muukin", ja juttunne etenee, niin muuttakaa tilalle ainakin vasta kun sormus on sormessa ja velkatiedot julki -sieltä vanhempien puoleltakin!!!

Nykyaikainen tila koneellistettuna pyörii hyvin yhdellä hengellä ja lomittajilla. Toki kumppanin pitää pitää luonossa liikkumisesta jne. Mamman poikia te ootte kaikki. Jos ei tartte piikoa työmaalla niin kotona. Tiedän 3 maajussia, kaikki kotitöissä laiskoja ja saamattomia. Osaavat kyllä laittaa sian teuraaksi, mutta ruokaa siitä ei tuu.

Tai jos osaavat laittaa vähän ruokaa, niin huusholli kun sikölätti. Äitiä ne vaan etsii.. Ei ees tiedä miten naista pidellään. Kaupunkilaiskollitkin taitaa kotihommat paremmin. Tarkistakaa velat siis muunkin perheen. Koska moni tila näyttää ihan toista mitä velkasaldot on. Ja jos vanhempien velat on vielä maksussa, joutuu piika pian osalliseksi. Älkää ikänään menkö ilmaistöihin tilalle, tai saatte tehdä sitä koko ikänne. Maajussit sen taas todistaa, te etsitte vaan ylimääräisiä käsiä kasvattaan omaisuuttanne.

Siksi työllistätte aina koko perheen tätejä ja serkkuja myöten. Eikös tässä maassa ole tarkoitus työllistää ihmisiä varsinkin kun maksetaan hyvää palkkaa. Hallitus on kiristäny verotusta yms niin paljon, että kukaan hullu ei työllistä ketään. Nykyaikainen maatilayritys pystyy työllistämään kannattavasti päteviä työntekijöitä, olkoon sitten vaikka sukulaisia! Oma perhetuttu maatilallinen 22 lypsävää pellot vuokralla 2 Ha käy perheineen kaksi kertaa vuodessa etelän reissulla, pojilleen ostetaan kaikki viimeisin tekniikka mitä on.

Eivät laske euroja noin muutenkaan. En o koskaan nähnyt missään huushollissa niin paljon ruokaa kun tuolla on. Ei kai ihan köyhien lajikaan. No, miksi niitä työllistäisi kun ne tekee työt ilmatteekskin. Kaikki haluu tilan töihin kun on niin romanttista luoda sontaa ja haista pas..

Eihän tuosta ihanuudesta kukaan rahaa haluu. Miksi ihmiset lukee ja lähtee pk-seudulle? Eikö tämä ole selviö?! Eikä se suinkaan tarkoita, että me "Landet" ollaan tyhmiä. Elämä on ja jotkut fiksut tajuaa ajoissa, että nyt jos koskaan!

Ja lähiaikoina kuolemaan perehdyttyäni arvostan kollegoitani yhä enemmän. Ihmiset lähtee pk-seudulle kun se on ainoa mekka monelle työlle. Oman alani töitä ei ole ollut jaossa vuosiin muualla, joten pakko on mennä vaikkei huvita. Töitten perässä ihmiset menee, ei minkään maaseudun muka-unelmien, mitkä tod.

Yksin pk-seudulla on aina parempi kuin huonossa suhteessa muualla. Meikä nai kaupunkilaisen, juuret maalta olevan naisen. Lisäsin sittemmin kotikuntani väkilukua vielä 3 lapsen verran. Täytyy sanoa että ei paremmin olisi voinut mennä, paljasjalkainen kaupunkilaistyttö maalle emännäksi. Tosin ei se koneita aja vaikka osaa kyllä. Omat hommat meillä ja omat rahat, ei juuri riitoja. Onko lukion käynyt automaattisesti älykäs?

Onpa taas maalaistollon ajatuksia Muutama ällä auttanee asiaa? Tai sitten toisinpäin, onko palikkamatikassa kutosen saanut ja kymmenillä miljardeilla valtiota velkaannuttanut Katainen älykäs? Tiedän monta ällää, jotka ei ole elämässään päässeet edes töihin kiinni. Eli ei tuo lukio kyllä minustakaan kerro älykkyydestä mitään. Älykäs on ihminen joka osaa ajatella itse ja punnita riskejään.

Ja kukaan älykäs nainen ei maajussille lähde! Farmin pitäjää ei kannata lähestyä, ellet ole A. Kyl huomaa että kaupunkilaiset ovat vastailleet.

Ite isolta tilalta lähtösin ja käyn töissä auttamassa vieläkin veljeä. Meillä kummallakin on perheet kummankin naiset on asuin alueelta lähtöisin ja monesti naisten ymmärrys on koetuksella maatilan töiden takia. Reppanat kun ei ymmärrä et työt ei aina mene niinkuin elokuvissa sit ollaan nenä mytyssä. Vasta hiljattain oli elukat yön aikaan pitäneet bileet oli vesiputket poikki eli seurauksena tulva lisäksi muita ongelmia.

Niin siinähän meni päivä ja yöhönki korjauksissa. Seuraavan yön sainkin nukkua sohvalla kun oli puhe et ois ollu pientä sukulointia illalla mutta enpä viitsinyt jättää veljeä pulaan vaan jätin menemätä. Et kyl on vaikeaa löytää naista maalle. Itsellä on suhde loppunutkin sen takia että olen maalta ja teen töitä maalla. Ne työt kun ei lopu 8h kohdalla vaan sitten kun on kaikki tehty.

Eli ymmätäväinen nainen olla pitää! Toi on niin totta. Ja jos lähdet autteleen on oletus että auttelet loppuelämäsi. Niin se minäkin kävin auttelemassa sen 10 vuotta kunnes tajusin että mulla ei ole omaa elämää ollenkaan. Oon vaan omissa töissä ja vähä auttelen. Ei sekään ihan tervettä ole. Ei muakaan tule kukaan autteleen mun töissäni, enkä olettaisikaan niin. Maalla elämä saa kieroutuneet piirteet.

Perhe on tiiviisti yhdessä, eikä yhteyksiä muuhun maailmaan juuri tarvita. Ja kyllä, välillä on ikäväkin noita aikoja kun kävi vähän auttelemassa. Mutta onneksi silloin terve järki astuu taas kuvioihin. Yhteisöllisyys kun on tasan niin kauan kivaa kun siitä hyötyy vain se yksi puoli: Joten kyllä mä omaa kokemuspohjaa ammentaen kehoitan tarkasti harkitsemaan jos herää kiinnostus jotain farmaria kohtaan.

Se elämä maalla kun saattaa olla paljon yksinäisempää kun se kuvitteli. Eikö jokaisella saa olla mielipide asiaan ja tuossahan niitä tuli ja paljon! Kyllä aina kannattaa katsoo mihin lähtee. Ja itsehän sen jo totesit "monesti naisten ymmärrys on koetuksella maatilan töiden takia". Tuo oma tapauksesi oli kieltämättä huvittava ja ehkä vähän surullinenkin.

Mutta tosiasia on se, että maalla mennään töiden mukana, ei ihmissuhteiden. Että siinä mielessä olisi hyvä löytää kumppani joka on osin siellä töissäkin mukana -näkisivät ainakin näin useammin kuin sängyssä. Vaikka sekin kivaa, mutta ei riitä vuosiksi eteenpäin.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Mistä löytää maalle haluava nainen? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Palvelun ylläpitäjä varaa oikeuden muokata ilmoituksesi sisältöä tai jättää ilmoituksesi julkaisematta esimerkiksi, mikäli sen sisältö on epäasiallista tai loukkaavaa. Palvelu ei toimi prepaid-liittymistä. Palvelun ylläpitäjään voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella. Rekisteröityneet käyttäjät voivat jättää ilmaiseksi ilmoituksen MT: Rekisteröitymissivulle pääset painamalla palvelun etusivulla olevaa "Rekisteröidy"-linkkiä painamalla.

Kun olet täyttänyt lomakkeen tiedot, paina "Rekisteröidy"-nappia. Rekisteröitymisen yhteydessä annettavia nimi-, puhelinnumero- tai sähköpostiosoitetietoja ei näytetä muille palvelun käyttäjille.

Säilytä rekisteröitymisen yhteydessä saamasi tunnukset. Tarvitset niitä, jos haluat poistaa ilmoituksen tai muuttaa yhteystietojasi.

Voit muuttaa yhteystietojasi vain, jos sinulla ei ole voimassa olevaa ilmoitusta. Jätetyn ilmoituksen sisältöä ei voi muokata, vaan sen tilalle on luotava uusi ilmoitus.

Lähetä ilmoittajalle tekstiviesti tekstaamalla numeroon Kirjoita viestin alkuun kirjaimet  YS ja sen jälkeen ilmoituksen numero  sekä haluamasi viesti.

YS    Hei, olen 34 vuotias nainen Turusta ja harrastan retkeilyä myös Puhelinnumerosi välitetään viestin mukana ilmoittajalle, joten sitä ei tarvitse kirjoittaa vastausviestiin. Tekstiviestillä jätetyn ilmoituksen voi poistaa lähettämällä tekstiviestin numeroon Maaseudun Tulevaisuus poistaa automaattisesti palvelusta kaikki vuotta vanhemmat ilmoitukset. Mikäli haluat tämän jälkeenkin säilyttää ilmoituksen, sinun tulee luoda uusi ilmoitus joko tekstiviestillä tai MT: Maaseudun Tulevaisuus tarjoaa käyttäjälle Ystävää etsimässä -palvelua lehdessä sekä MT: Rekisteröityessään palvelun käyttäjäksi tai käyttämällä palvelua, esimerkiksi lähettämällä tekstiviestin palveluun, käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Rekisteröidyttäessä on kiellettyä luoda tunnuksia jotka loukkaavat kolmatta osapuolta. Käyttäjä sitoutuu liittyessään antamaan totuuden- ja ajanmukaiset, täsmälliset tiedot, jotka koskevat pakollisia henkilötietoja. Käyttäjätunnusta ja salasanaa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Käyttäjä sitoutuu ilmoittamaan Maaseudun Tulevaisuudelle kaikista väärinkäytöksistä tai tietoturvaongelmista välittömästi.

Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuneesta käytöstä.

. Ottaisi heti sinut mutta vaimo voisi suuttua. Onpa taas maalaistollon ajatuksia Ohjelmalla on tarkoitus myydä mainosten välityksellä tuotteita ja ohessa eläinseksi viihdenumerot täysin arvostelukyvytöntä katsojakuntaa. Treffeiltä löytyy profiili, jos oikeasti joku maalle haluaa, vaan aika vähissä tuntuu olevan. Uskoisin että miehenkin pitää olla muuttuvainen jos meinaa itseleen saada elämän kaverin. Hesalaane börje eli perämies oot ruottinlaivalta!!! Vai kepapilla ja pizzaa mässyttämälläkö eläisitte läskiksi tuulipukukaljakuppila kansa.

SEKSIÄ JYVÄSKYLÄ AMATEUR FUCK GIF

Maaseudun tulevaisuus ystävää etsimässä kiimainen rouva Ystävää etsimässä-palvelun käyttöohjeet ja käyttöehdot jätetyt uudet ilmoitukset julkaistaan mahdollisuuksien mukaan Maaseudun Tulevaisuus - lehdessä. tammikuu Tiesitkö, että Maaseudun Tulevaisuus nimisellä paperi- ja nettilehdellä on Ystävää etsimässä niminen palvelu? Palvelussa voivat tahdon fiksun ja siistin sellaisen kuin tuossa pornoleffassa tollasen kiimaisen mimmin. Maaseutu Miina Rautiainen. Permakulttuurissa ratkaisut ovat oivaltavia Ensitöikseen hän etsi tilasta ilmakuvan Googlesta ja piirsi rajat. Avoimesta.

Striptease vantaa escortgirls stockholm