Intiimihierontaa sihteeriopisto huorat


Mitään oppikirjojen mukaista thaihierontaa tämä ei ole. Epäkäslihaksestani löytyy sentään yksi kipeä kohta. Hierojan kynnet ovat liian pitkät. Hän levittää jalkojani ja asettautuu niiden väliin, kaataa summamutikassa rasvaa ja alkaa hipelöidä sääriäni ja sitten reisiäni. Tunnelma jäätyy , hieronta muuttuu entistä huonommaksi.

Hieroja tuhahtaa ja siirtyy takaisin niskani ja pääni pariin. Vähän matkan päässä, samalla kadulla on yöaikaan auki toinenkin thaihieronta. Ja myös kolmas ja neljäs. Erään hieromalaitoksen ovella on jonoa: Lopulta pääsen sisään, 30—vuotias aasialaisnainen toivottaa ystävällisesti tervetulleeksi ja kysyy, mitä haluan.

Maksan 30 euroa puolen tunnin klassisesta kokovartalohieronnasta. Thaihierontaa täällä ei näytä olevan edes tarjolla. Kaiuttimista alkaa soljua vedenlorinalta kuulostavaa musiikkia.

Tämä hierojahan osaa ihan oikeasti hieroa! Ammattitaitoisin ottein hän siirtyy selässäni alaspäin, ja kehottaa lopulta kääntymään ympäri.

Nainen ei peittele yllätystään. Hän miettii, mitä tehdä. Lopulta hän tuhahtaa, ja poistuu huoneesta. Ovella lähtiessäni hän kuitenkin toivottaa hyvää yötä. Ehkä hän piristyi huomatessaan, että oven taakse on taas kerääntynyt jono — horjuva sellainen. Harjun ja Kallion kymmenistä thaihieromalaitoksista yöaikaan on auki 6—8.

Vaasankadun lisäksi niitä on ainakin Fleminginkadulla. Osa on viikonloppuiltana auki vielä ainakin puoliltaöin. Hieromalaitosten eteen kokoontuu mölyäviä miesporukoita, mutta on niitä viikonloppuyönä baarienkin edustoilla.

Fleminginkadulla hierojanainen kurkistaa salonkinsa ovesta ulos puoliltaöin kuin asiakkaita etsien. Markkinointiin hänen ei tarvitse ryhtyä, sillä yölliselle hieronnalle on menekkiä muutenkin.

Sami Lotila Yli jäsenisen Kallio-seuran puheenjohtaja Raimo Nenonen muistuttaa, että osa Kallion ja lähitienoiden hierojista tarjoaa aitoa hierontaa. Thaihieromoiden buumi Kalliossa alkoi Nenosen mukaan luvun laman jälkeen, kun moni kivijalkakauppa joutui lopettamaan ja vuokramarkkinoille vapautui runsaasti edullisia liiketiloja.

Hierontasalonkeihin, joista osa päivystää yölläkin, suhtaudutaan alueen asukkaiden keskuudessa ristiriitaisesti. Teidän ei ole pakko ottaa sitä tyttöä, joka tulee tyrkylle. Minun lempityttöni Min on myös paikalla: Ei omistaja, vaan se pienempi Min.

Toinen likka pyrkii väkisin viemään kaikki asiakkaat. Himohupakoitsija Onko se tyrkyttäjä vai min joka ilmoittelee naapurisivulla? Onko se tyrkyttäjä vai min joka ilmoittelee naapurisivulla? Ei kumpikaan, vaan kaarantien likka: Himohupakoitsija Likka, 40vee milf: Hieman vanhempi likka ; Himohupakoitsija. Eipä taida kaarantiellä olla enää sitä vanhempaa tyttöä Ei kukaan oo käyny lähiaikoina seinäjoen thaikkulois? Minkähänlaista tarjontaa mahtaa olla tällä hetkellä.

Minkähänlaista tarjontaa mahtaa olla tällä hetkellä Naapurisivustolla ilmottelee tohon cannonballin viereiseen hieromoon tullutta uutta tyttöä. Naapurisivustolla ilmottelee tohon cannonballin viereiseen hieromoon tullutta uutta tyttöä. Komento takaisin, sama läski muija siellä oli ku viimeksiki. Vanha markkinointi keino, ilmoittaa uudesta tytöstä.

Porukka käy tsekkaamassa ja harva kääntyy takaisin. Voi tehdä yllättävän usein. Olen varmaan hidasälyinen tai jotain , mutta tuo teollisuusalueen paikka ei vaan löytyny , vaikka yritin navigoida sinne Jos joku on tuolla makeassa paikassa käyny , voisko heittää jonkun ohjeen siitä sijainnista. Siellähän on vaikka mitä teollisuusrakennusta.. Karttaohjelmani ei tunnista ko. Ajatus hieronnan kyselemisestä teollisuushallien ovelta tuntui absurdilta.. D Samaa mieltä Markun kanssa. Itte en noista virolaisista vaatteenvähentäjistä ja "hierojista" välitä.

Nikkiä kävin viimeksi moikkaamassa. Tollanen pikkusielusuus on ihan perseestä. Viisi, kuusi vuotta sitten Seinäjoella oli useampi strippipaikka. Nyt oikeastaan vain tämä yksi. Ehkä se on tarpeellinen. Itte olen niitä vanhankansan miehiä, joka tykkää ostaa ruokakaupasta ruokaa eikä öljynsuodattimia.

Samaa mieltä Markun kanssa. Himohupakoitsija joo se onkin hyvä kysymys kun se ei osaa suomea jo toinen tyttö toimitti mulle mitä se sanoi. Okei, rattie on poistunut keskuudestamme ja torin viereiseen hieromoon on tullut uutta lihaa. Valitettavasti liha on melko kehnossa kunnossa. Siellä se on yks vanha muija, joka on seinäjoella aikasemminki pyöriny. Lisäksi joku ~40v kohtuullisessa kunnossa oleva muija. Vanha muija ottaa hierontamaksut ja toinen hieroo. Paitsi jos haluaa vanhalta muijalta hieronnan, jota en suosittele.

Tämä nuorempi on kuulemma vaan viikon täällä jonka jälkeen lähtee takaisin tampereelle. Hieronnan ja yleisen fiiliksen perusteella taitaa olla ihan aloittelija tällä alalla, vaikka suomessa onkin useamman vuoden asunut. Mahtoito rahan tarve vetää perässään, sitä en tiedä. Joka tapauksessa tämä nuorempi tapaus oli oikein mukava vaikka vähän arka liikkeissään.

Mitä siis nyt on häta,jos olen markkinoilta poistunut? Siis oli nuori kyllä Mitähän sinä taas sekoilet: Ei kenelläkään mitään hätää ole. Rattien viisumia ei uusittu ja hän joutui poistumaan. Siis ei ollut nuori. Harmittaahan se, kun yksi parhaista palveluntarjoajista poistuu. Ei mina mitä rattien viisumia tarvitse. Elämä sisältä ju niiii palju Olisin tulossa Seinäjoelle käymään parin päivän päästä ja ajattelin käydä hieronnassa.

Viestien perusteella ajattelin käydä joko Kasperinviidassa tai Kaarantiellä. Kumpaakos tällä hetkellä suosittelisitte? Kasperinviidasta ei oo mitään hajua mutta kaarantiellä teollisuusalueella pitäis olla pari tytyä nyt paikalla. Naapurisivuston mukaan isotissisiäkin jopa. Muistat vaan että kun menet sinne, niin et mene vanhaan halpaa ja ota heti kättelyssä ensimmäistä joka tulee ovelle vastaan.

Sisältä voi ja todennäköisesti löytyy parempaa lihaa. Ja jos ei löydy niin ainakin saat itte tehdä valinnan. Nämä keskustan 3 paikkaa on vähän kysymysmerkkejä tällä hetkellä. En voi suositella mitään niistä. Paitsi jos haluat pelkästään hierontaa niin sitten se cannonballin viereinen hieromo. Siellä oli viimeksi lujakätinen muija.

Ei siinä sitten mitään muuta hyvää ollukkaan. Naapurisivun mukaan tuolla Cannobalilla olis uus kuvien mukaan aikas tiukka pakkaus Se on siihen vapaudentiellä olevaan hieromoon tulossa ei kauppakadulle. Katos piru niin olikin sori misinfosta ja kiitokset korjauksesta.

Joko on kokemuksia ;. Missä hinnoissa tuolla Kaarantien thaikulassa liikutaan, ihan niinku jos ottaa kaiken mitä rahalla saa ja mitä siellä yleensäkkään saa? Olisi tarkoitus käydä korkaan oma thaikku neitsyys: Missä hinnoissa tuolla Kaarantien thaikulassa liikutaan, ; Normitaksa 30 euroa puolikas, 50 tunti hieronnasta. Lisät pitää sopia paikan päällä. Kahdella satkulla pärjäät varmasti.

Nyt oli tullut sweet thaihin se ihana nikki joka oli viime kesänä Siellä on tämän 32 viikon toisi komee thaikku ja on kyllä loistavaa palvelua: Kasperin thaihieronta on lähiviikkojen ykköspaikka. Paikalla tuttu kaunis, pieni, ihana Enpä kerro kuka hän on. Heeps, mikäs seinäjoella tilanne, eipä oo sitte alku kesän tullut vierailtua siellä päin.

Siihen se on valitettavasti menny nyt kun tämä meidän suosikkihieroja lähti pois. Thai hieronnat saa nyt unohtaa toistaiseksi kun huoralta saa parhaimmillaan samalla hinnalla täyshoidon. Eli voisi olla käymisen arvoista? P Köyhälle tietysti kaikki on kallista.. Riippuu ihan siitä mitä haluaa. Taikkulassakin voi saada laatuhieronnan. Pitää vaan tuntea tytöt ja paikat. Taikkua jos haluu panna, niin se onnistuu helpoiten hieromossa. Oli muuten vapaakirkkoa vastapäätä kauppakatu 18 keskustassa tosi kivan näköinen tyttö nyt, oli vaan varattuna enkä ehtinyt odottaa.

Päädyin sitte siihen vapaudentielle ja OK oli. Päädyin sitte siihen vapaudentielle ja OK oli Kiitokset Pojulle vinkistä. Itse en ole ko. Paikassa Rattien lähdön jälkeen vieraillut. Tulipa sitten vierailtua yllämainitussa paikassa. Pojun vinkki oli erinomainen. Tuttu likka muutaman kuukauden takaa Törnävän osakehuoneistosta.

Oli oppinut hieromaankin sitten viimenäkemän. Mikäli tämän tytön kanssa eivät ns. Käsityön ystäville todella miellyttävä kokemus. Kuten Pojukin totesi, todella kaunis taikku.

Paikalla vielä viikon, sitten lomareissulle kotiin Thaimaaseen. Luulin jo että kaarantien hieromo on laitettu kiinni. Hyvä hieronta antaa täydellisen rentouden. Niin kävi tänään Kasperinviidassa. Herääminen suloisen pehmeään ääneen ja käsien sivelyyn on autuaallista. Luonnollinen jatkuma juuri siihen mitä tietää toisen haluavan on taivas.

Yhdyn täysin ukkosammakon kommenteihin koskien Kauppakadulla vapaakirkkoa vastapäätä olevaa hieromoa. Ovella oli vastassa oikein pirteä, energikäs ja mukava tyttö. Hieronta oli perus thaihieronta tasoa ja tunnelma oli hyvä. Käsihommat kävi oikein kivasti vaikka suuhölkkää ei kovin montaa minuuttia jaksanutkaan. Kroppa on oikein mukavassa kunnossa ja tosiaan jos ei kemiat kohtaa niin kannattaa sinne peiliin tuijottaa: D Ensi viikon perjantaihin asti paikalla sitten katoaa.

Nammi on mukavaa juttuseuraa. Tänään oli paikalla ihan tuore vasta Thaimaasta tullut "Lusi". Ei osaa suomea eikä enkkua, mutta kaiken muun kyllä erinomaisesti ; Harvoin tulee otettua tuntemattomille tunnin aikoja, mutta nyt luotin Nammin kehuihin, eikä tarvinnut katua.

Likka on paikalla lauantaihin, jolloin lähtee Hesaan järjestämään lupiaan. Kauppakatu 18 hieromossa huomenna uusi tyttö paikalla oli jotain puhetta, että se nykyinen pitäjä lähtee 2vk-4vk pituselle lomalle. En muista koska mutta kohta ja joku siihen tulee tilalle siks aikaa. Kävin itse myös eilen kääntymässä. Paikalla vain vanha rouva, valistunut veikkaukseni on, ettei ilmon likkaa ole koskaan paikalla ollutkaan.

Korjatkaa, jos olen väärässä. Siirryin Kaarantielle, jossa oli vielä Drusi paikalla: Kävin itse myös eilen ja kyllä se uusi tyttö oli siellä paikalla. Hieronta oli kohtuullisen hyvää. Etuvarustus oli oikein hyvä, takavarustus puuttui.

Naama hieman väsyneen näköinen mutta muuten oikein hyvin mukana kokoajan. Näistä hierontamestoista siis löytyy jopa parempaa tarjontaa kuin näiltä seuranhakusivustoilta? Löytyy silloin tällöin mutta se on kovin epävarmaa. Omasta kokemuksesta voin sanoa että tsekit on huomattavasti parempia ja tasalaatusempia ku thaikut.

IMO Thaikkulaan on lisäksi helppo mennä kun ei tarvi säätää hotellien lukittujen ovien kanssa. Itte käyn yleensä kokeilemassa sillä 30e hieronnalla, että miltä tyttö vaikuttaa ja sen perusteella teen sitte päätöksen että mitä tehdään.

Tämän viikon tyttö on Jaja. Hieroo hyvin ja on mukavaa seuraa. Kauniisti piti pyytää, ettei jäänyt käsihommiksi, alkaneiden menkkojen vuoksi ; Himohupakoitsija. Ainakin paikkoja ja likkoja tuntemattomille Sweet Thai on varmin valinta.

Nammilla on lähes poikkeuksetta hyviä tyttöjä. Kahdesti olen käynyt ovella. Kummallakin kertaa kiinni, eikä vastaa puhelimeen: Monan mesta on vähän turhankin hyvällä paikalla. Ei kyllä pääse huomaamattomasti sisään: Kävin molemmilla kerroilla ennen puoltapäivää. Eli hiukan huonoon aikaan. Näytti naapurisivustolla kivan näkönen thaikku onko kokemuksia: Rentouttavaa thai hierontaa seinäjoella vapaudentie uusi kaunis nuori hieroja paikalla 1viikon, Ite ei vaan taida ehtii testaan vaikka huonoista kokemuksista huolimatta vähän tekisi mieli Ei ollu kyllä sama tyttö mikä kuvissa Toi ei kerro meille muille mitään: Seinäjoki sai seitsemännen thaihieromon, kun Namtip avasi omansa Kauppakatu Ainakin minun ykköspaikkani jatkossa: Niin missä se nyt on kun naapurisivustolla sanotaan että keskuskatu 15 mutta ei siellä mitään näkyny kun kävin eilen kurkkimassa.

Sori, siis Keskuskatu 15, LH 4 Itte en ole vielä kerinny, mutta kysyvä löytää. Pitihän se keskuskatu käydä testaamassa Uusi paikka ja heti epäsiisti?? Namtipin hieronta huono vai huono hieroja vai molemmat?? Käyn itte huomenna ja kerron omani Himohupakoitsija. D Toki kaikilla saa olla suosikkinsa, mutta objektiivisuus pitäisi säilyttää.

Minun piti vierailla Namtipin uudessa paikassa Keskuskadulla, mutta Minin kutsuvat viestit vetivät Kasperinviitaan. Pari tuntia vierähtikin sitten ihanan naisen lumoavassa seurassa. Ehkä ehdin vielä toistamiseen: D Niin, onhan Namtip tehnyt keikkaa Nammillekin Kaarantiellä. No, jos siellä pelasi sitten paremmin: Kalliimpia ne on ku huorat ja tinkaamatta pyytää melko hulluja hintoja.

Kyllä yli e saat ottaa mukaan jos haluat muutaki ku lämmintä kättä pun intented: Huippuhierojaa Seinäjoella ei tällä hetkellä ole. Ehkä paras kokonaispaketti on Namtipillä Keskuskadulla. Kaarantie on myös yleensä paikka, jossa ei pety. Nurmon puolella Sunshine Girlsissä on sauna ja poreamme, Jos haluat oikein kunnolla nautiskella. Kauppakadulla ei kannata käydä vähään aikaan, paitsi jos tykkää pläskistä. Uusi tyttö mikä siellä töissä pitää sellasta kutistuspukua päällä ja on ihan jäätävän iso.

Onko kellään kokemuksia sunshine girlsin elisasta mitä tekee jne Kokemusta ei ole, mutta todennäköisesti tekee samaa, kuin kanssasisarensa. Kevyttä hierontaa ja käsihoitoa. Jos Nurmon paikka lasketaan mukaan, mä saan luvuks kuus. Yksi on hukassa multaki. Taitaa sammakolla olla joku oma salapaikka: D Nammin paikka teollisuusalueella ei taida olla salainen: D Joo, eiku mä ite unohin tuon keskustassa olevan "poliisitalon" paikan. Siinähän on tosiaan myös hieroja. Huomenna vois siellä pistäytyä.

Keskustan uusin paikka onkin testaamatta. Seitsemän paikkaa Seinäjoen alueella alkaa olla jo runsaasti. Valinnanvaraa toki riittää joka makuun, mutta kaikille likoille ei riitä edes yhtä asiakasta joka päivälle. Kilpailusta vai mistä johtuen tuntuu että osoitteet on hävinnyt ilmoituksista No muutenkin kyllä tuurikauppaa mitä tulee vastaan Ruukintiellä on yks hierontapaikka, joka ei ilmoita osoitettaan.

Oletettavasti siis yksityisessä asunnossa. Kerran soittanu sinne ja pyyteli jotain ihan satumaisia summia lyhyestä ajasta. Mutta osa keskustan ilmoituksistaki jättää osoitteen pois jostain syystä. Minkäslaisia hierojia olis Keskuskadulla ja Kasperissa? Pitkästä aikaa tulossa Seinäjoelle ja ajattelin käydä visiitillä. Kauppakatu 15 hieromo ilmoittaa naapurissa uudella nuorella tytöllä ja kauniilla kuvilla. Totuus on paljon karumpi; paikalla vain vanha omistajatantta: Onkohan kaarantiellä vielä toimintaa?

Ei ole naapurinsivulla ollut enää niin aktiivinen kuin aiemmin. Mikäs on tilanne Seinäjoella? Mulla ei ole lainkaan kokemusta thai tytöstä enkä haluaisi ekalla kerralla mennä metsään valinnassa. Olisiko jollakin kertoa mikä osoite navigaattoriin kannattaisi laittaa tänään? Voi laittaa privanakin tietoa.. Kyllä Kaarantiellä toimintaa on. Tämän kuun siellä on tyttö, joka on kaunis kasvoista, mutta ylipainoa on jonkin verrankin. Ketään lähiaikoina vieraillut seinäjoen hierontapaikoissa?

Nyt on poijjaat herkkua tarjolla vapaudentiellä! On nätti, pieni tyttö, joka oikeasti tuntuu nauttivan työstään. Hieronta ihan oikeaa hierontaa ja aidosti tekee ammattilaisen ottein, ei pelkästään hivelyä.

On paikalla vähän yli kesäkuun puolivälin. Kuten monet ovat varmaan havainneetkin, Namtipin hieronta Keskuskadulla on vaihtanut omistajaa.

Uudella omistajalla on ketju hierontapaikkoja mm. Jyväskylässä ja Tampereella ja nyt Seinäjoella. Tunnen omistajan Jyvöskylän paikalta. Uudessa paikassa pääsin työkiireiden takia vierailemaan vasta eilen. Uusi omistaja tuo Seinäjoelle uuden "thaihieronta kulttuurin". Ei pelkkää hierontaa, vaan myös pidempiaikaista ajanviettoa.

Paikasta tulee taatusti ainakin minulle vakio. Onkohan kukaan päässyt tutustumaan uuteen Mattivisanninkujan hieromoon. Itse olen kolmeen eri otteeseen yrittänyt saada yhteyttä onnistumatta: Ilmoitus kuitenkin päivittyy tiheään: Vihdoin onnistui kontakti Mattivisannin hieromoon. Ihan kelpo hieronta ja lisäpalvelut.

Ei kuitenkaan mitenkään sävähdyttänyt. Saattoi olla kumpi vaan. Tarjoilu oli hyvää ja annos maistuvaa ; Himohupakoitsija. Onkos kellään kokemuksia tai onko kukaan onnistunut tavoittamaan naapurissa ilmoittelevaa jalasjärven palveluntarjoajaa?

Ei ainakaan itselle ole vastaillut mitään. Tällä viikolla hieromossa on ollut kaksi likkaa. Ehkä Min on ollut varattuna tai jossain muualla, jos ei ole ollut saatavilla.

Ensi lauantai, sunnuntai ja maanantai Min on yksin paikalla. Minulle Min edustaa parasta laatua mitä kotimaan thaihieronnoissa löytyy. Lähin vertailukohde on Rin Helsingissä. Min on nuorempi ja hieroo lähes yhtä hyvin. Minun silmääni kaunein taikku. Ihana vartalo, ei kiloakaan liikaa, cm, 45 kg, pienet käteensopivat rinnat, peppu, voiko kauniimpaa pimppiä olla, hymy, LUONNE, ahkera hieroja Käykää tutustumassa ja kertokaa olenko väärässä?

Samaa mieltä Himohupakoitsijan kanssa!! Min on ainakin tämän ja huomisen päivän yksin Kasperinviidan hieromossa. Parhaat mahdollisuudet tavata nimenomaan hänet: Minkälaisia kokemuksia tuosta VIP ja luksus hieronnasta pesuineen? Ja miten on noilla pidemmillä ajoilla, ei varmaan hierontaa koko aikaa? Täydellinen alkupesu yhdessä suihkussa ennen hierontaa. Hieronta vaihtelee tytön mukaan. Voin taata, että hoito omistajan käsissä ei jätä paljon toivomisen varaa.

Paikalla on usein kaksi hierojaa, jotka voivat vuorotella. Pitkästyt varmaan itse ensin. Tarkoitus on edetä asiakkaan toivomusten mukaan. Voit ottaa vaikka päiväunet välissä, nauttia juomia, pikkupurtavaa, katsoa videoita, istua hieromatuolissa, seurustella Eli ilmeisesti kokeilemisen arvoinen juttu. Hieman panee miettimään tuo pieni koppi, kun itse ei aivan pienimmästä päästä ole, saippuaa ei ainakaan kannata tiputtaa Mitenkä tuon asian kanssa, kun ilmoittavat hinnaston noille ajoille, niin onko pidemmillä ajoilla sitten sellaista, että ovat jatkuvasti lisää rahaa vailla ja kuinka paljon kannattaa varata mukaan tuon hinnaston päälle?

Pienen kopin katsoisin itse plussaksi. Antaa läheisyyttä ; Toisin, kuin hupakoilla, hieromossa maksetaan palveluista, ei oleskelusta. Onkos joku käyny tuolla Lapualla näiden hiukan rehevämpien tyttöjen luona? Kauan on ollut ilmoitukset ja ei voi kiistää, etteikö kiinnostusta hoitoihin olisi mutta vaikka ketään ei saa arvostella ulkoiseen koon mukaan, varsinkaan kun se rehellisesti ilmoitetaan, en silti ole uskaltanut tarttua tilaisuuteen juuri sen syyn takia.

Keskuskadulla on tällä viikolla omistaja Ruusii paikalla, jollen väärin muista. Paras mahdollinen hieronta, jos siitä pitää. Hieman rehevämpi, kaunis nainen. Mikäs tämä kauppakadun paikka on?

Sielä mainostetaan kovasti kahden tytön hierontaa ja se kyllä kieltämättä kuulostaisi mielenkiintoiselta. Paljon parempi on ottaa pitkä aika yhdelle.

Keskuskadun hieromossa nyt uusi nuori tyttö. Todella kaunis nuori nainen. Samaa mieltä osas hieroa todella hyvin, kaunis hän jonka itsekkin näytti tietävän mutta halvemmalla saa parempaakin lihaa joita nytkin listoilta löytyy mutta pelkkä hierominen jos kiinnostaa nii kantsii mennä. Vapaudentie Nicky naapurisivuston ilmoitus näin huonoa palvelua en ole koskaan saanut.

Hieronta oli kyynärpäillä hieromista ei hellää hierontaa ollenkaan. Kesken hieronnan neiti vastasi puhelimeen ja meni käytävään puhumaan seuraavan turskan kanssa.

Lopuksi olisin halunnut päästä ulos etuovesta mutta ei onnistunut vaan pimeän porttikongin kautta ulos. Aikoja sitten saanut täältä hyvää palvelua mutta en tänne enää mene. Taikkuaddiktina olen kuolannut neljättä päivää likan näkemisen jälkeen, että pääsen käsittelyyn.

Halvalla ei tässäkään saa hyvää. Monasti turhauttaa tänne kirjoittaminen, kun ei oteta vinkistä vaaria. Miksi ihmeessä Kollikissi menit Vapaudentielle? Kuten kirjoitin sieltä on vanhoja hyviä muistoja mutta nyt pari viimeistä kertaa tosi huonoja kokemuksia. Seuraavalla Seinäjoen keikalla testataan Keskuskadun hieromo, laitan tähän viestin sitten.

Pääsinpä sitten itsekin tutustumaan Keskuskadun uuteen tyttöön. Farkuissa hyvältä näyttävä nainen on aina kaunis ilmankin. Torstainen eka tutustuminen osottautui todeksi.

Spy on todellinen thai-afrodite: Missään kohtaa ei jää toivomisen varaa Anteeksi pitää myös pyytää pitkää visiittiäni niiltä kolmelta ovella käyneeltä kanssaveljeltä, jotka toivottavasti yrittivät myöhemmin uudelleen.

Likka on hieronut vasta kaksi kuukautta, mutta taito on ihmeteltävä. Hän on aloittanut hommat kotipuolessa Tampereella. Vakituinen työ on Sumeliuksenkadun hieromossa. Ihmettelen suuresti, etteivät Tampereen veljet ole naista noteeraanneet? Spy palaa taas takaisin kotiin viikonlopuksi.

Mielelläni kuulisin ensi viikolla kommentteja myös Mansesta. Nyt kaikki maakunnan thaiaddiktit liikkeelle. Toivottavasti Spy palaa tänne keikalle jatkossakin, muuten meikälle tulee ylimääräisiä Mansen reissuja. Nikki oli harvinainen tumma tyttö joku viikko sitten. Spy on samanlainen thaikkunainen. Vaikka ei olisi ennen hieromossa käynytkään, niin nyt olisi turskaveljille hyvä syy.

Omaksi ottaisin, jos voisin. Keskuskadun tyttö oli nätti ja mukava, mutta sattuneesta vastakkaiselle sukupuolelle säännöllisin väliajoin sattuvasta syystä johtuen kaikki otteet eivät olleet lauantaina käytössä.

Ilmeisesti nyt jo palvelu pelaa Ukkosammakon rapsasta päätellen. Olen Jukkapukan kanssa samaa mieltä siitä, että on kyllä toisaalta arvonsa tunteva nainen, ja hinnoittelee kyllä itsensä ulos minun tapauksessani. Laatu on varmasti hyvää, mutta muualta saa samaa järkevään hintaan. Mikäs siinä, jos pätäkkää löytyy ja haluaa sitä käyttää.

Joka alalla on huippunsa ja sitten se tasainen harmaa joukko. Spy on huippu thaihieronnassa. Miksi tällainen nainen hinnoittelisi palvelunsa harmaaseen massaan? Kyllä hinta pitää olla kolmanneksen tai jopa puolet kalliimpi.

Thaihieronnassa kannattaa toki muistaa tinkiä. Tuli kans käytyä keskuskadulla, rapsojen innoittamana: Hieronta hyvää thai hieronnaksi Itsellä yltää ehkä top thaikku kokemuksista. Pitääkö thailla olla jostain syystä halvempi hinta: Himohupakoitsija Ukkosammakko on itsekkin taannoin todennut että thaikkuloissa maksetaan palveluista ei ajasta. Mielestäni täytyy tulla halvemmaksi ostaa palvelu kuin aika jos puhutaan tunnista eteenpäin. Tässäkin asiassa pätee tietty kysynnän ja tarjonnan laki.

Kysyykö ne sun mielipidettä? Turskat maksaa olit mitä mieltä tahansa. Ukkosammakko on itsekkin taannoin todennut että thaikkuloissa maksetaan palveluista ei ajasta. Periaatteessa taikkulassa hierojan käyttämä aika on paikan omistajan aikaa. Varsinkin, jos on kiire, niin siihen pitää ennättää hoitaa extratkin. Palveluksesta maksetaan, suhteutettuna tuohon omistajan aikaan. Asia ei kuitenkaan muuta miksikään huippu ja keskiverto tytön hintaeroa.

... lokakuu Onko noi sihteeriopiston panotpuut laadukkaita, vai Parempaa hierontaa en ole koskaan saanut, ja mieli lepää session jälkeen. Sihteeriopisto. marraskuu Sihteeriopisto vantaa thai hieronta seksi, Isoa munaa bambi ink porn. Seksi tinnat huora savonlinna thai hierontaa, oulu mies imee. 3. maaliskuu Recent Posts. Hierontaa ei seksiä www sexwork net · Sihteeriopisto jkl porno amatööri · Bdsm baari whatsapp seksi · Escort palvelu suomi. lokakuu.

SALATUT ELÄMÄT FACEBOOK PORNONOVELLIT

: Intiimihierontaa sihteeriopisto huorat

Pillua naapurilta escort Hänellä on kauniit silikonit, joita kyllä esittelee mielellään. Minun lempityttöni Min on myös paikalla: Alright, kävin tuolla Vapaudentien hieromossa tänään. Ihmettelen suuresti, etteivät Tampereen veljet ole naista noteeraanneet? Korjatkaa, jos olen väärässä.
Intiimihierontaa sihteeriopisto huorat 341
Mällit naamalle hieronta leppävaara Patti kiveksessä seksi jutut
THAI MASSAGE HELSINKI FINLAND SEX I PORNO Mihin on muuten kadonnut mattivisanninkujan hieromo? Keskuskadun hieromossa nyt uusi nuori tyttö. Toinen oli ihan ok ja kolmannesta en tiedä kun oli selkäpäin tietokoneella aulassa. Hyvä runkku on monin verroin parempaa kuin huono tai edes keskinkertainen pano. Hieronnan takia siellä tuleekin käytyä:
Se ei ole ylimääräinen kuluerä minulle. Siitä, mitä täällä ehkä myydään, kertovat vain hyllyn pitkät talouspaperirullarivistöt. Himohupakoitsija Kävin tuolla Kasperinviidan hieromossa mutta ei ollut hyvä reissu. Nammi ilmeisesti ollut loppuviikon yksin. Palvelualttius puuttui lähes kokonaan. En muista koska mutta kohta ja joku siihen tulee tilalle siks aikaa.

Bb tissit alaston suomi fi